Restaurant

Restaurant

Alles is familie

Hoi Tin wordt vandaag de dag geleid door Ethan Lo, zijn moeder Susan en zijn oom Alex. Samen met hun toegewijde en getalenteerde team serveren ze een breed scala aan gerechten: van Dim Sum tot wokgerechten en geroosterd vlees. Zo houden ze de erfenis van hun grootvader in leven. Grootvader Man deed zoveel voor de Chinese gemeenschap en de bejaarden in de buurt, dat hij tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau werd benoemd. Tegenwoordig blijft zijn familie de Nederlands-Aziatische band op de meest heerlijke manieren versterken.

Het Verre Oosten is dichterbij dan je denkt

Restaurant Hoi Tin is een authentiek Kantonees restaurant, midden in hartje Amsterdam. Hoi Tin wordt gerund door Susan en haar zoon Ethan – alweer de derde generatie -, die een breed scala aan gerechten serveren: van Dim Sum tot wokgerechten en geroosterd vlees. Ethans grootvader was dol op bakken. Dus toen hij besloot een restaurant te openen (nadat hij in 1965 vanuit Hong Kong naar Nederland was verhuisd), leek het logisch om er een traditionele Kantonese bakkerij naast te openen. Sindsdien zijn de ovens nooit meer uitgezet! Het brood en de pasteitjes van Hoi Tin eet je niet alleen daar, maar ook in vele andere Chinese toprestaurants.

Traditie plus

Hoewel er in de loop der jaren veel dingen zijn veranderd (de Chinese dakpannen aan de buitenkant zijn bijvoorbeeld later toegevoegd om het gebouw een authentieker Chinatown-gevoel te geven en het te verbinden met de tempel), zijn Hoi Tin’s waarden van authenticiteit, excellentie en integriteit nooit veranderd. Als familiebedrijf met een lange geschiedenis, let Hoi Tin altijd op de juiste balans tussen traditie en innovatie: ze staat open voor nieuwe ideeën, maar vergeet nooit haar rijke erfgoed. Binnenkomen bij Hoi Tin betekent verwelkomd worden door warmte, openheid en nederigheid die echt hoort bij een meer persoonlijke wereld.

Alles is familie

Hoi Tin wordt vandaag de dag geleid door Ethan Lo, zijn moeder Susan en zijn oom Alex. Samen met hun toegewijde en getalenteerde team serveren ze een breed scala aan gerechten: van Dim Sum tot wokgerechten en geroosterd vlees. Zo houden ze de erfenis van hun grootvader in leven. Grootvader Man deed zoveel voor de Chinese gemeenschap en de bejaarden in de buurt, dat hij tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau werd benoemd. Tegenwoordig blijft zijn familie de Nederlands-Aziatische band op de meest heerlijke manieren versterken.

Het Verre Oosten is dichterbij dan je denkt

Restaurant Hoi Tin is een authentiek Kantonees restaurant, midden in hartje Amsterdam. Hoi Tin wordt gerund door Susan en haar zoon Ethan – alweer de derde generatie -, die een breed scala aan gerechten serveren: van Dim Sum tot wokgerechten en geroosterd vlees. Ethans grootvader was dol op bakken. Dus toen hij besloot een restaurant te openen (nadat hij in 1965 vanuit Hong Kong naar Nederland was verhuisd), leek het logisch om er een traditionele Kantonese bakkerij naast te openen. Sindsdien zijn de ovens nooit meer uitgezet! Het brood en de pasteitjes van Hoi Tin eet je niet alleen daar, maar ook in vele andere Chinese toprestaurants.

Traditie plus

Hoewel er in de loop der jaren veel dingen zijn veranderd (de Chinese dakpannen aan de buitenkant zijn bijvoorbeeld later toegevoegd om het gebouw een authentieker Chinatown-gevoel te geven en het te verbinden met de tempel), zijn Hoi Tin’s waarden van authenticiteit, excellentie en integriteit nooit veranderd. Als familiebedrijf met een lange geschiedenis, let Hoi Tin altijd op de juiste balans tussen traditie en innovatie: ze staat open voor nieuwe ideeën, maar vergeet nooit haar rijke erfgoed. Binnenkomen bij Hoi Tin betekent verwelkomd worden door warmte, openheid en nederigheid die echt hoort bij een meer persoonlijke wereld.